
recept
Egyszerű
Mascarponés-szilvás lepény
Hozzávalók
Elkészítés
- A vajat habosra keverjük a porcukorral. Hozzáadjuk a csipet sót, majd tovább keverjük a mascarponével, tojásokkal. Beletesszük a tejfölt, a vaníliás cukrot, a rumot, legvégül pedig a sütőporral elkevert lisztet.
- Ezt a masszát beleöntjük egy sütőpapírral kibélelt közepes tepsibe, majd megszorjuk felaprított szilvával. Két evőkanál cukorban elkeverjük a fahéjjat, majd meghintjük vele a lepény tetejét. Előmelegített sütőben tűpróbáig készre sütjük.
MÁKOS-SZILVALEKVÁROS LEPÉNY >>>
FETASAJTOS CSICSERIBORSÓ LEPÉNY OLÍVABOGYÓ-PÁSTÉTOMMAL >>>
VIRSLIS-TÚRÓS LEPÉNY >>>
Megjegyzés
Pillanatok alatt, bármilyen gyümölccsel elkészíthető ez a süti.


















