
recept
Egyszerű

Marhagulyás kuktában
5
Elkészítés
- A zsiradékot felolvasztjuk a kuktában, rádobjuk a kis kockákra vágott hagymát, majd a felaprított fokhagymát. Dinsztelés után hozzáadjuk a falatnyi kockákra aprított marhát és lepirítjuk. Ezután felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, majd lezárjuk a kuktát és a túlnyomás kialakulásától számítva harminc percig előfőzzük a húst.
- Míg fő, megtisztítjuk a répákat, a krumplit és a zellert. Amint harminc perc fővés után ki tudjuk nyitni a kuktát, beletesszük a zöldségeket, újra lezárjuk és 10-15 percig főzzük, attól függően, mennyire szeretnénk megpuhítani a zöldségeket. 15 perc után már a hús is, a zöldségek is tökéletesen puhák lesznek.
- Petrezselyemmel, friss kenyérrel tálaljuk.
Megjegyzés
Kuktában kevesebb mint egy óra alatt elkészül ez a finom gulyásleves.
Ajánljuk még
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Hozzászólások (0)
Legfrissebb

















