A leveles tésztát szobahőmérsékleten kiengedjük, majd kb. 0,5 cm vékonyságúra nyújtjuk.
A tésztát felszeleteljük 3 cm-es csíkokra, és a három részre vágott virsliket begöngyöljük vele.
Egymás mellé tepsibe rakjuk, úgy, hogy ne érjenek össze. Tetejüket megkenjük tojással, majd megszórjuk reszelt sajttal és/vagy szezámmaggal.
A 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük.
Megjegyzés
Nagyon finom és kiadós étel. Köret nem szükséges hozzá, hiszen a tésztát tekinthetjük annak. Vendégvárónak is készíthetjük mini virsliből vagy a virsliket falatnyi darabokra vágva, és kisebb tekercseket készítve.
A receptet Stella küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.