
recept
Egyszerű
Kolbászos-burgonyás saláta
Hozzávalók
Elkészítés
- Az alaposan megmosott burgonyát sós fehérboros, babérleveles vízben kezdjük el főzni. Miután félig megpuhult, hozzáadjuk a kolbászt, és együtt főzzük őket tovább.
- Amikor elkészült, leszűrjük, de a főzőléből félreteszünk 1 dl-t. Ebben keverjük el a mustárt, a tárkonyecetet, a friss petrezselymet, tárkonyt és az olívaolajat. Ha kell, megsózzuk, -borsozzuk.
- A burgonyát és a kolbászt felkarikázzuk, majd összeforgatjuk a vékony szeletekre vágott póréhagymával, illetve a dresszinggel.
- Tálaláskor a salátát kevés maradék öntettel lelocsoljuk, és a kolbászos burgonya mellé halmozzuk. 6 perces főtt tojással kínáljuk.






















