
recept
Bonyolult
Koktélparadicsom-ágyon sült csirkemell
Hozzávalók
Elkészítés
- A csirkemelleket ketté vágjuk, a bőrüket bedörzsöljük sóval, provence-i fűszerkeverékkel, majd ráöntjük a fokhagymás olívaolajat.
- Egy tepsiben elrendezzük a megmosott koktélparadicsomokat és a kettévágott újhagymákat.Meglocsoljuka olívaolajjal, rátesszük a bepácolt csirkemelleket, és 180 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük.
- Az újkrumplit alaposan megmossuk, a héját ledörzsöljük, de nem hámozzuk meg, majd egy másik tepsibe tesszük. Meglocsoljuk olívaolajjal, megszórjuk frissen felaprított rozmaringgal, sózzuk, és a csirkével egy sütőbe helyezve, légkeveréses funkcióban egyszerre megsütjük.
KOKTÉLPARDICSOM-TESZT: HÁROM MAGYAR ZÖLDSÉG VÉGZETT A DOBOGÓS HELYEKEN!>>>
A LEGKRÉMESEBB MÉZES-MUSTÁROS CSIRKEMELL, AMIT VALAHA ETTÉL!>>>
12+1 POFONEGYSZERŰ TEPSIS HÚS HÉTKÖZNAP ESTÉKRE>>>
Megjegyzés
Fotó: Tóth András
Stylist: Filep Kata
Helyszín: Kuktanoda



















