A Kinder pingui kocka elkészítéhez a tészta hozzávalóit felezve, két lapot sütünk. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, beletesszük az olajat, a vizet és a sütőporos-kakaós lisztet is. Az első laphoz sütőpapírral bélelünk egy 38x25 cm-es tepsit, elsimítjuk rajta a tésztát, és előmelegített sütőben, 180 fokon, 10-12 perc alatt megsütjük. Kicsúsztatjuk a tepsiből, és hűlni hagyjuk. Amíg sül, összekeverjük a második lap tésztáját is. A tepsi alját kikenjük, kilisztezzük, beleöntjük a tésztát, amit sütés után hagyunk kihűlni.
A krém hozzávalóit is felezzük. A vaníliarúd belsejét kikaparjuk, elmorzsoljuk a porcukorral. 1 dkg zselatint 4 evőkanál vízzel elkeverünk, és kis lángon melegítve feloldjuk. 4 dl tejszínt habbá verünk, 7 dkg vaníliás porcukorral, pár kanállal a zselatinhoz keverünk belőle, majd az egészhez öntöm, alaposan átkeverjük. Gyorsan a tepsiben lévő lapra kenjük, elsimítjuk és betesszük a hűtőbe 10-15 percre.
A csokitöltelékhez 7 dkg vajat felolvasztunk egy kis lábosban az olajjal, levesszük a lángról és beledobom az összetördelt csokit. Kézi habverővel addig keverjük, míg a csoki elolvad. A hűtőből kivett süti krémjére öntjük, egyenletesen elsimítjuk, és visszatesszük a hűtőbe.
A krém másik felét elkészítjük az előzőek szerint, és a közben megszilárdult csokis rétegre kenjük, befedjük a másik piskótalappal, picit rányomkodjuk. Erre kerül a csokimáz, ami ugyanúgy készül, mint a középső csokis réteg. Tálalás előtt egy éjszakára (vagy legalább 2-3 órára) a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.