A krumplit megmossuk, és héjában megfőzzük. Ha puha, leöntjük róla a vizet, lehúzzuk róla a héját, kockákra vagy karikákra vágjuk, és félretesszük.
Egy serpenyőt felforrósítunk, beletesszük a vajat, amikor a vaj megolvad, ráhelyezzük a csirkemellet, sózzuk, borsozzuk. 3 percig sütjük az egyik felét, majd megfordítjuk, sózzuk, borsozzuk, és újabb 3 percig sütjük. Majd serpenyőstől a sütőbe tesszük, és 180 fokon 12-15 percig sütjük. Ha a hús átpuhult, kivesszük a sütőből, és felszeleteljük.
A kínai kelt csíkokra vágjuk, a lila hagymát meghámozzuk, felvágjuk, és a főtt krumplival együtt egy nagy tálba tesszük. Az öntethez a mustárt elkeverjük a citrom levével, az olajjal, a borssal és a cukorral, majd összeforgatjuk a salátával. A szeletelt csirkemellel tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a kínai kell saláta csirkemellel
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.