
recept
Bonyolult
Kínai savanykás leves, de azonnal! :-)
2
Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
1. Készítünk egy halas-fűszeres alaplevet, melybe kukoricát, zöldborsót,
snidligszálakat szórunk egy pirinyó hagyma kíséretében.
2. A gombacsíkokat, filézett, hosszúkás szardelladarabkákat levével(hacsak nem túl olajos) a leveshez adjuk.
3. Fűszerezzük, ne féljünk a savanykás ízektől, hisz ez a cél.
4. A tojássárgát pici langyos vízzel, halas ételízesítővel gyorsan a levesbe csurgatjuk és elkeverjük.
5. Nagyobb kagylótésztát főzhetünk bele.
Megjegyzés
Imádom a kínait, imádok így *becsavarodni* főzés közben... 1 szó mint 100: *eccer meg lehet enni*!!! Próbáljátok ki!
A receptet Némethné S. Eszter küldte. Köszönjük!











