A finomra vágott hagymát üvegesre sütjük a felforrósított olajon. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt burgonyát, valamint a rózsáira szedett karfiolt. Felöntjük 6 dl vízzel, majd megsózzuk és megborsozzuk. 20 percig főzzük a levest.
A kápiát 180 fokos sütőben puhára sütjük. Kivesszük, majd lefedve pihentetjük. Meghámozzuk, kimagozzuk és felkockázzuk. A leveshez adjuk a megtisztított, felcsíkozott sóskát, majd a tejszínnel dúsítjuk, és 1 percig forraljuk. Összeturmixoljuk, majd a megpirított kenyérszeletekre halmozott paprikával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.