Elkészítés: Egy nagyobb tálban az agave szirupot (vagy mézet) a tojásokat, a puha margarinnal és a kefirrel géppel pár percig keverem, majd belekerül a többi hozzávaló is: só, narancshéj, fűszerek, reszelt alma és gyömbér, aszalt gyümölcs, liszt, sütőpor, ezt már kanállal és kézzel keverem tovább, sűrű nokedliszerű tésztát kapok.
A sütőt 180 fokra előmelegítem, a sütő saját tepsijét zsírpapírral kibélelem, majd erre kanalazom rá a tésztát, elegyengetem simára, és 25 perc alatt megsütöm. Hagyom kihűlni.
A krémhez a hozzávalókat a kandírozott narancs kivételével mind egy nagyobb keverőtálba teszem, géppel jól kikeverem, majd a végén a kandírozott narancskockák is belekerülnek.
A kihűlt lapot 3 felé vágom, a krémmel megkenem, a tetejére és az oldalára is kerüljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.