Elkészítés: A tésztához valókból 2 nagy gáz tepsibe elosztva piskótalapokat sütünk. Papírból kivágott fenyőfasablon alapján kivágjuk formára, és a kivágott darabok alkotják majd a torta középső részét.
A krémhez a porcukrot, a vajat, a citromlevet a rummal kikeverjük, és a langyosra hűtött, elkészített pudinghoz adagoljuk kanalanként. Kemény krémet készítünk.
Az alsó tésztalapot vékonyan megkenjük barackdzsemmel, majd a citromkrémmel, és a levágott tésztadarabokat pontosan úgy illesztjük rá, hogy lefedje. Majd ismét dzsemet kenünk rá, és ismét krémet. Rányomkodjuk a harmadik lapot.
A fehér csokit gőz fölött olvasztjuk 4 kanál víz hozzáadásával, majd pár csepp zöld ételszínezékkel befestjük, és a torta tetejére simítjuk. 2 kanál krémet hagyjunk a töltéskor a torta tetejének díszítéséhez. Díszítsük ki a fenyőfát tetszés szerint. Megszórhatjuk apró cukorkákkal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.