Eltávolítjuk a káposzta külső leveleit és a torzsáját, majd felcsíkozzuk a zöldséget. A hagymát megtisztítjuk, finomravágjuk, és megpirítjuk a felforrósított olajon a káposztával együtt.Hozzáadjuk a meghámozott, kimagozott, felkockázott almát, az almalét, a megmosott, lecsepegtetett mazsolát, azután egy kevés sóval, borssal és az őrölt fűszerekkelízesítjük. 15 percigpároljuk a keveréket, majd besűrítjük a kevés vízzel simára kevert étkezési keményítővel. Végül lehúzzuk a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
A tésztát kitekerjük, és szobahőmérsékleten 10 percig pihentetjük. Száraz serpenyőben megpirítjuk a diót, azután durváravágjuk, és a káposztás keverékbe forgatjuk az elmorzsolt fetával együtt.
Egy nedves és egy száraz konyharuhátteszünk egymásra.A tésztalapokat megkenjük a megolvasztott vajjal, egymásrarakjuk őket, azután a textíliárahelyezzük.
A káposztás keveréket elosztjuk a tészta egyik hosszanti oldalán, majd innen indulva fetekerjük a konyharuha segítségével. A széleket összenyomkodjuk.A rétest sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, megkenjük a maradék olvasztott vajjal, és a 200 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütjük. Közben simárakeverjük a joghurtot, a curryt, továbbá egy kevés sót és borsot. Ezzel kínáljuk a felszeletelt rétest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.