
recept
Egyszerű



Kalácspuding
5
Hozzávalók
A tepsihez:
Tápérték(1 adag)
Elkészítés
- A tejet, a tejszínt, az olvasztott vajat, tojást és cukrot egy tálba mérjük, és alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat is.
- A sütőtálat kivajazzuk, és szórunk bele egy nagy marék erdei gyümölcsöt. Szép sorban kirakjuk a sütőtálat a felszeletelt kaláccsal, ráöntjük a tojásos-tejes keveréket, és a tetejére rászórjuk a maradék erdei gyümölcsöt.
- Alufóliával lefedve 20 percig sütjük 180 fokos sütőben, majd fólia nélkül még további 10 percig.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A KALÁCSPUDING
Megjegyzés
Erdei gyümölcs helyett készíthetjük mazsolával is, ekkor érdemes egy kis csokit is csempészni a kalácsszeletek közé.



















