A joghurtos panna cotta málnával elkészítéséhez a fagyasztott málnát egy lábasban addig főzzük, amíg teljesen megpuhul. Ezután egy finom szűrőn átpasszírozzuk, hogy eltávolítsuk a magokat. A kapott gyümölcspürét 2 mokkáskanál édesítőszerrel ízesítjük, és egy csipet fahéjjal fűszerezzük.
A panna cotta fehér krémjéhez a joghurtot összekeverjük a vaníliával, az instant zselatinnal, valamint a maradék édesítőszerrel. Az így kapott keveréket négy pohárba osztjuk, majd hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
Amikor a krém megszilárdult, a tetejére kanalazzuk a kihűlt málnaöntetet, és visszatesszük a hűtőbe még egy kis időre. A joghurtos panna cotta tálalása előtt friss málnát és mentalevelet teszünk az elkészült desszertek tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.