Összekeverjük a joghurtot a megtisztított, lereszelt fokhagymával, továbbá egy kevés sóval és borssal. Összeforgatjuk az így kapott pácba a megtisztított, felkockázott csirkemellet, és lefedve a hűtőbe tesszük legalább 3-4 órára.
Kikenünk olívaolajjal egy serpenyőt, felforrósítjuk, és fehéredésig pirítjuk a lecsepegtetett húskockákat. Hozzáadunk 1 ek vizet a lecsepegtetett, felkockázott ananásszal, továbbá az olívabogyókkal együtt, és készre sütjük. Közben ízlés szerint megsózzuk.
A fasírthoz puhára főzzük a hajdinát bő, enyhén sós vízben. Lehúzzuk a tűzről, és lefedve kissé hűlni hagyjuk. Azután leszűrjük, és teljesen kihűlni hagyjuk, majd hozzákeverjünk egy kevés sót, a tojássárgáját, a mandulalisztet és a lereszelt sajtot. A masszából 8 db lapos fasírtot formázunk. Sütőpapírral leterített sütőlemezre tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk kb. 20 percre. Kettesével elrendezzük őket 4 db tányéron, rájuk halmozzuk az ananászos csirkét, végül megszórjuk a felaprított petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.