A sajtot apró kockákra vágjuk, majd jól összekeverjük (vagy egy zárható dobozban összerázzuk) a kukoricaliszttel. Egy magas oldalú serpenyőben olajat hevítünk, majd aranybarnára pirítjuk a lisztes sajtokat.
Miután kiszedtük a sajtokat, az apróra vagott hagymát üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, a paradicsomot és paradicsompürét. Sózzuk, hozzáadjuk a fűszereket, majd jól összekeverjük az egészet, végül visszatesszük a sajtokat és forrástól számítva kb. 15 percig főzzük. Főtt rizzsel vagy indiai naan kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.