
recept
Egyszerű




Ide süss! Dusánka mogyorós brownie-ja
Hozzávalók
A mázhoz:
Elkészítés
- A csokit vízgőz felett megolvasztjuk és hagyjuk hűlni. A vajat habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, egyenként a tojásokat, végül az olvasztott csokit.
- A lisztet átszitáljuk, majd elkeverjük a durvára vágott mogyoróval, és a csokis tojásos masszába forgatjuk.
- A brownie tésztátsütőpapírral bélelt kb 22x24 cm-es tepsibe öntjük, elegyengetjük.
- 170 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
- Miközben sül a tészta, a mázhoz elkeverjük a forró tejszínt az apróra vágott csokival, majd a felvágott brownie-t tálaláskor leöntjük vele.
Nézd meg videón, hogyan készíti Becseics Dusánka az egyszerű mogyorós brownie-t!
Megjegyzés
Különleges, de annál finomabb brownie recept, amit nagyon egyszerű elkészíteni.



















