A vöröshagymát meghámozzuk és apróra vágjuk, majd kevés olajon aranybarnára pirítjuk.
Ameddig pirul a hagyma megmossuk és felkockázzuk a sertés húst, valamint apróra vágjuk a paradicsomot és a fehér paprikát. Az aranybarna hagymára rátesszük a paradicsomot és a paprikát, majd takarék lángon egy kicsit összesütjük őket. Ezután megszórjuk őrölt piros paprikával, sóval, borssal, az őrölt köménnyel, majd beletesszük a húst és felöntjük vízzel. Ezután puhára főzzük a húst.
Ameddig fő a pörkölt elkészítjük a sóspalacsintát. A tojásokat a sóval habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk és ásványvízzel lazítjuk a tésztát. A palacsinta tészta sűrűsségét egyénileg határozzuk meg. de ne legyen túl híg. Bevonatos serpenyőben kisütjük a palacsintákat.
A palacsintákat megtöltjük a pörkölttel, összehajtjuk, majd bepanírozzuk. Először lisztbe forgatjuk, aztán a felvert tojásba, végül zsemlemorzsába és forró olajban kisütjük.
Elkészítjük a burgonyapürét is. A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.