A leveshez a húst apró kockákra vágjuk. A felaprított vöröshagymát a zsíron megpirítjuk, elkeverjük benne a fűszerpaprikát, hozzáadjuk a húst, majd néhány percnyi pirítás után felengedjük vízzel. Ízesítjük a fűszerekkel, majd az apróra vágott burgonyával készre főzzük.
A gombóchoz a húst és a zöldségeket megdaráljuk. A tojással, a liszttel, az apróra vágott vöröshagymával, a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel összedolgozzuk, majd a masszából diónyi gombócokat készítünk vizes kézzel. A forrásban lévő levesbe tesszük, és kb. tíz percig főzzük. Amikor kész, bőven meghintjük apróra vágott petrezselyemzöldjével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.