A húst megmossuk, felkockázzuk, majd a felcsíkozott baconnal együtt ledaráljuk. Tálba tesszük, hozzáadjuk a tojást, sózzuk és borsozzuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk és a felforrósított olívaolajon megfonnyasztjuk. Hagyjuk kihűlni és a húsmasszához adjuk.
Az egészet összedolgozzuk, majd nedves kézzel apró húsgombócokat formázunk belőle. Mindet a meghempergetjük zsemlemorzsában. Végül a felforrósított olajban aranyszínűre sütjük a húsgombócokat. Ezután papírtörlőre szedjük.
A tésztát a csomagoláson megadott utasítás szerint forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Kevés főzőlevet félreteszünk. A tésztát leszűrjük és lecsepegtetjük. A borsót a félretett főzővízben puhára főzzük, majd a tésztát beleforgatjuk. A tetején a húsgombócokat elrendezzük, és forrón kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.