Elkészítés: Kakaós piskótát sütünk a hozzávalókból 26 cm-es kapcsos formában.
A vaníliakrémhez a zselatint beáztatjuk 1/2 dl hideg vízben. A tojássárgákból, a cukorból, a vaníliarúdból kikapart pépből és a tejből gőz fölött sűrű krémet főzünk. Még melegen elkeverjük benne a zselatint, majd kihűtjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan beledolgozzuk a vaníliakrémbe. A vaníliakrémből elveszünk annyit, hogy a torta oldalát be tudjuk kenni.
A piskótát 3 lapba vágjuk, visszatesszük a kapcsos formába az alsó lapot, megkenjük a krém felével, rátesszük a 2. lapot, erre kerül a krém másik fele, majd befedjük a 3. lappal. Hűtőbe tesszük dermedni.
Dermedés után a kapcsos peremet levesszük, bekenjük az oldalát a félretett krémmel, kókusszal megszórjuk.
Az étcsokoládét olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, majd a fehér csokoládét is. Az étcsokoládét a tortára kenjük. Az olvasztott fehér csokoládét nylon zacskóba töltjük, a végére egy pici lyukat vágunk, és a barna csokoládéra körkörösen, vékony sugárban köröket csurgatunk. A fehér csokoládét egy hegyes késsel lefelé húzzuk, így alakul ki a mintázat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.