A hideg gyümölcsleves elkészítéséhez első lépésként a fagyasztott gyümölcsöket egy tálba szórjuk és hozzáöntjük a hideg tejet.
Az edénybe öntjük a szintén hideg habtejszínt, az a jó, minél magasabb a zsírtartalma, így lesz krémes és ízletes a leves. Hozzákerül egy kis doboznyi joghurt és az egészet egy kevés szörppel édesítjük. Nem kerül bele sem kristály-, sem pedig porcukor, a szörp fogja megadni a lehetnyi édességét a hideg gyümölcslevesnek. Válasszunk málna- vagy meggyszörpöt.
A tálba került alapanyagokat egy kanál vagy merőkanál segítségével óvatosan addig forgatjuk-kevergetjük, amíg a tej szép halványpiros, rózsaszín színt nem kap.
Legalább egy órára a hűtőbe tesszük, de akár azonnal is fogyaszthatjuk.
Nézd meg videón a hideg gyümölcsleves főzés nélküli receptjét!
Megjegyzés
Pillanatok alatt elkészül, igazán hűsítő fogás a hideg gyümölcsleves, ami főzés nélkül készül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.