A csirkés hagymás rostélyos elkészítéséhez négy nagy szeletre vágjuk a csirkehúst, és óvatosan kiveregetjük mindkét oldalát. Meghintjük sóval és borssal, lekenjük a mustárral. Egy nagy serpenyőben az olajon mindkét oldalukat megsütjük. Kivesszük a serpenyőből, és melegen tartjuk a tálalásig.
A vöröshagymát meghámozzuk, elfelezzük, majd vékonyan felkarikázzuk. Beledobjuk a serpenyőben maradt zsiradékba, és kevergetve aranybarnára sütjük. Ha kész, sózzuk és borsozzuk.
Minden tányérra teszünk egy-egy szelet sült csirkemellet, ráhalmozzuk a sült hagyma felét, és teszünk mellé egy nagyobb adag salátát. A hagymás rostélyos csirkemellből egy olyan fogás, melyet diétázók is bátran fogyaszthatnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.