
recept
Bonyolult
Hagymás nyuszi vadasan
5
Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés: A nyulat háromba vágjuk, és egy éjszakára ecetes vízbe, áztatjuk.
Minden hozzávalót kuktába teszünk és megfőzzük (fél óra bőven elég). Miután kinyitjuk a kuktát, kivesszük óvatosan a hagymákat és a húst, együtt tálra helyezzük, és lefedve tartjuk.
Közben a visszamaradt levet visszatesszük főni addig, amíg zsírjára pirul, és jó sűrű, sötét vadas mártás lesz belőle. Ezt ráöntjük a húsra és a hagymákra, tálalhatjuk.
Köretként burgonyafánk illik hozzá.
Megjegyzés
Még finomabb lesz, ha a hagymákat hirtelen olajon megpirítjuk, és csak utána főzzük össze a hússal.
Nagyon finom! Jó étvágyat, Nord.
A receptet Nordkapp küldte. Köszönjük!
















