Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, lereszelem. Adok hozzá tojást, sót, borsot, szerecsendiót, petrezselymet, fokhagymát és chilipaprikát, összekeverem, majd kis lepényeket formázok.
A hagymát karikára vágom, s szétszedem. A szalonnát kockára vágom. A májat jó alaposan, többször is átmosom, félbevágom.
Egy serpenyőben kevés olajon a szalonnát kiolvasztom, ráteszem a hagymakarikákat, majd a fokhagymát, megdinsztelem. Ráteszem a májat, fűszerezem, öntök rá fehérbort, s készre dinsztelem.
Egy serpenyőben kevés olajon a krumplilepényeket kisütöm. Egy másik serpenyőben a kettévágott paradicsomot és paprikát megsütöm.
A májat a tócsikkal tálalom, sült paradicsommal és paprikával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.