Elkészítés: A tojássárgákat a megpuhított margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a kristálycukrot, a lisztet és a sütőport. Lágy, nyújtható tésztát kapunk, amit 2 részre osztunk.
Az egyik felét kinyújtjuk, kikent, lisztezett tepsibe tesszük. Megkenjük baracklekvárral, megrakjuk a leszűrt gyümölccsel, megszórjuk kristálycukorral, esetleg fahéjjal. A maradék tésztát rányújtjuk, enyhén rányomkodjuk, villával megszurkáljuk.
Forró sütőben félig megsütjük. Közben a tojásfehérjéket a cukorral és a gyümölcslével felverjük, majd durván a süti tetejére kenjük, és készre sütjük. Kihűlve szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.