A piskótához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, a tojássárgáját habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, és végül fokozatosan összeforgatjuk a felvert tojások habjával.
Kilisztezett, kerek tortaformában 180°C-on, 25 percig sütjük. A krémhez a 3 dl tejből és a kókuszreszelékből, lassú tűzön sűrű krémet főzünk. A pudingot a 3 dl tejjel a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük, majd, ha a kókuszos krém kihűlt, hozzáadjuk a pudinghoz.
A kihűlt piskótát három részre vágjuk, a krémet beletöltjük, a tetejét tejszínhabbal, szeletelt mandulával és Raffaelloval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.