Elkészítés: A tésztához kemény habbá verjük a tojások fehérjét a cukorral, majd a tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk, és tovább verjük. Majd közékeverjük a lisztet, végül a megolvasztott, de nem meleg margarint.
A margarinnal kikent sütőformában világosra sütjük, majd kihűtjük.
A pudingot a tejjel és a cukorral felfőzzük, langyosra hűtjük, majd a kihűlt tésztára kenjük. A hűtőbe tesszük addig, míg a puding megdermed.
Kirakjuk gyümölcsökkel. 1 csomag színtelen zselatint 3 dl vízben 2 evőkanál cukorral feloldunk, kissé hűtjük. Amikor kezd kocsonyásodni, a gyümölcsök tetejére öntjük. Jól lehűtjük és fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.