Az apróra vágott csirkemellet olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a fűszért (jelen esetben a maggi fortély csirke falatok fűszert), hozzáadunk pár csepp vizet és fedő alatt pár percig puhítjuk.
Azután a fedőt levesszük és a húst pirosra sütjük. Ezután elkészítjük a sós palacsintát: aA tojásokat a sóval habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk és ásványvízzel lazítjuk a tésztát. A palacsinta tészta sűrűssége ne legyen túl híg. Bevonatos serpenyőben kisütjük a palacsintákat.
A salátához apró csíkokra szeletlejük a hagymát, a jégsalátát és a sárgarépát. A joghurtot egy tálban összekeverjük a maggi fortély tzatziki fűszerrel és ráöntjük a salátára, és összeforgatjuk. Hűtőbe tesszük és hagyjuk összeérni az ízeket.
Amikor mindennel kész vagyunk, akkor a sós palacsinta egyik felére a pirosra sült gyros csirkéből teszünk, majd ráhajtjuk a palacsinta másik felét és hideg salátát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.