A sonkát apró kockákra vágjuk. A sajtokat lereszeljük.
A gofri elkészítéséhez egy nagy tálban felverjük a tojásokat egy csipet sóval. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, és simára keverjük. Fokozatosan hozzáöntjük a tejet, hogy csomómentes tésztát kapjunk. Belekeverjük a reszelt sajtokat, az aprított sonkát és az olajat is.
A gofrisütő sütőlapjait vékonyan megkenjük olajjal. Megvárjuk, míg jól felmelegszik.
A tésztát adagonként belekanalazzuk, és aranybarnára, ropogósra sütjük. Tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.