A hagymát, a gyömbért, a burgonyát és a répát meghámozzuk. A hagymát és a gyömbért finomra, a többit falatnyi darabokra vágjuk.
Az olívaolajat felforrósítjuk, megfonnyasztjuk rajta a hagymát és a gyömbért. Hozzáadjuk a burgonyát és a répát, majd az egészet néhány perc alatt összepirítjuk. Felöntjük az alaplével, megsózzuk, a zöldségeket puhára főzzük.
A levest botmixerrel lepürésítjük, és a tejszínnel dúsítjuk.Tányérokba merjük, és durvára vágott petrezselyemmel, egy kevés borssal meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.