A grillsütőt előkészítjük a sütéshez. A megmosott, megtörölt csilipaprikát a magokkal együtt finomra aprítjuk, a szegfűborsot mozsárban szétnyomkodjuk. Az apróra kockázott bacont egy kisebb edényben ropogósra sütjük. Megszórjuk a curryvel, a pirospaprikával, a szegfűborssal, valamint az aprított csilivel, és rövid ideig pirítjuk. Hozzáadjuk a vajat, kevergetve megolvasztjuk, majd megsózzuk, megborsozzuk.
A kukoricacsöveket megtisztítjuk a levelektől és a bajuszszálaktól, majd beecseteljük olajjal, és a forró rostélyon forgatás közben megsütjük kb. 12 perc alatt. A csilis vajjal megkenve fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.