Elkészítés: A tésztához a puha margarint összekeverjük a többi hozzávalóval, még ragad, belekaparjuk egy 26 cm-es kapcsos tortaformába, vizes kézzel elsimítjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben, középső sínen 18 percig elősütjük.
Ezután kivesszük, és megkenjük a 22 dkg lekvárral. Rákanalazzuk a túrókrémet, és meghintjük a 2 gránátalma kiszedett magocskáival.
Visszatoljuk a sütőbe, és 30 percig 180 fokon sütjük. A vége felé a kókuszhabot elkészítjük. Ehhez a tojások fehérjét a cukorral és pici sóval kemény habbá verjük, a végén beleszórjuk a kókuszreszeléket, rásimítjuk a tortánk tetejére, és további 10 percig sütjük. Ha van légkeverésünk, akkor 165 fokra visszavesszük a hőfokot, és légkeveréssel sütjük tovább, mert így lesz egy kis kemény kérge a tetejének.
Csak kihűlés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.