A cukrot és a szobahőmérsékletű vajat kissé kihabosítjuk, majd egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, melyekkel egyesével összedolgozzuk. Addig keverjük, míg lágy krémet kapunk, majd hozzáadjuk a tejet, és a sütőporral elkevert, átszitált lisztet, végül hozzákeverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét.
A tésztát 2/3-1/3 részre osztjuk. A 2/3 rész felét belekanalazzuk a kivajazott, lisztezett kuglófformába. A másik részt összekeverjük a kakaóval, a világos részre kanalazzuk. Rászórjuk a banánkarikákat.
Az 1/3 részbe belekeverjük a pudingport, majd az előző rétegre öntjük. Rászórjuk a gránátalma magokat. A 170 fokra előmelegített sűtőbe tesszük. A hőfokot csökkentjük 160-150 fokra, ha a tészta már felemelkedett. A sütési idő /50-70 perc/ utolsó harmadában a hőt 100 fokra csökkentjük.
A kevert tésztát a formában hagyjuk kihűlni. A kész cukormázat előkészítve a kuglófra csurgatjuk és megszórjuk gránátalma maggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.