Elkészítés: A krumplit karikára vágom, a rizzsel és az apróra vágott vöröshagymával összekeverem, majd megsózom. Egy tűzálló tálat kibélelek vékony füstölt szalonna csíkokkal, és beleöntöm a rizses krumplit. A csirkét feldarabolom, ízlés szerint sózom, fűszerezem, és a krumplira rakom. A citrom levét kifacsarom, a fokhagymát összetöröm, elkeverem a 2 dl vízben, és a csirkére öntöm. A tálat lefedem, és puhára sütöm a csirkét, majd fedő nélkül egy kicsit még pirítom. A tetejére sajtot reszelek, és azt is rápirítom. Úgy 2 órát kell sütni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.