Melegítsük elő a sütőt 160 C fokra.Válasszuk szét a tojásokat külön-külön tálba. A sárgájához adjuk hozzá a kristály és vaníliás cukrot. Keverjük össze kézi mixerrel vagy habverővel, ezután szitáljuk át a lisztet és adjuk hozzá a sütőporral együtt. Finoman keverjük össze addig amíg a száraz liszt el nem tűnik. A tojásfehérjéhez adjunk egy csipet sót majd verjük kemény habbá. Ha elkészült a hab akkor adjuk hozzá a tojássárgához és óvatosan keverjük össze, vigyázva hogy ne törjük össze a habot. Utána tegyük bele a kakaóport is. Sütőpapírral bélelt 24 cm átmérőjű tortaformába öntsük és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.A megsült tésztát kivesszük a tepsiből és hagyjuk kihűlni.Krémhez:A mascarponét keverjük el kézi mixerrel ezután adjuk hozzá a nutellát és keverjük össze.A kihűlt piskótát tetszőleges méretű lapokra vágjuk és betöltjük krémmel. Bevonjuk csokoládéval és tetszés szerint díszítjük. Ha kész akkor tegyük be a hűtőbe dermedni. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.