Felforrósítjuk a vajat, és közepes lángon megpirítjuk rajta a megtisztított csirkecombokat, oldalanként 4-5 percig. Leöntjük a húsról a zsiradékot, és félretesszük.
A répákat folyó víz alatt tisztára dörzsöljük, a szárukat eltávolítjuk. A megtisztított burgonyát félbe vágjuk. Ezeket a húshoz adjuk, és együtt pirítjuk 1-2 percig, majd alaposan megsózzuk, megborsozzuk. Felöntjük a felforrósított alaplével, hozzákeverjük a babérleveleket, és 20 percig főzzük.
A kissé felengedett ceruzababot 3-4 cm-es darabokra vágjuk, majd a leveshez adjuk a megtisztított kelkáposztával és újhagymával együtt, és további 15 percig főzzük.
Lábasba tesszük a borsót a félretett zsiradékkal együtt. Hozzáadjuk a megmosott petrezselyem lecsipkedett leveleit, valamint 5 ek levest, és puhára pároljuk 10 perc alatt. Azután botmixerrel pürésítjük, végül megsózzuk, megborsozzuk.
A zöldségeket 4 db mélytányérba szedjük, és mindre 1-1 db csirkecombot teszünk. A levest beforraljuk a felére, majd a tányérokba merjük. Borsópürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.