Mandula lisztet a porcukrot átszitáljuk. Majd 2 tojás fehérjét összekeverem a mandulalisztel és a porcukorral. Egy masszát kapok belőle.Szirupot főzünk . 76 ml vízből és a 30 dkg kristálycukorból szirupot főzünk. / 118 c' felé ne menjen/100 c'- nál a tojás fehérjét elkezdem verni . Szirupot szálas próbával megnézem megfelelő e a hőmérséglet. Mikor már majdnem kemény a hab, hozzá adom a szirupot és az ételszinezéket. Addig keverem míg ki nem hül a krém. Majd hozzá keverjük kis adagokban a mandulás masszához. Habzsákba töltjük és kinyomkodjuk. Zsírpapírra megpróbálom egyforma nagyságúakat nyomni. Ha készen vagyunk leütögetjük a tepsit, hogy a levegő távozzon belőle, majd hagyjuk állni 40-45 percet hogy a teteje bőrősödjön.155c'-on 8-10 percet sütjük.Töltelék: Egy edénybe bele öntjük a tejszínt . Felmelegítjük majd bele tördeljük a csokoládét . Addig keverjük míg egynemüvé válik. Hagyjuk kihülni majd megtöltjük vele a két korongot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.