A fehér csokis-epres sajttorta elkészítéséhez a kekszet egy mélyhűtő tasakba tesszük, és sodrófával morzsásra törjük. A vajat megolvasztjuk, hozzáöntjük a kekszmorzsához, majd egy 20 cm-es ,kapcsos tortaformába nyomkodjukm és hűtőbe tesszük.
A krémréteghez a mascarponét a habtejszínnel és a vaníliaaromával egy robotgép segítségével habosra keverjük. A fehér csokit felkockázzuk, megolvasztjuk, és kissé hűlni hagyjuk, majd laza mozdulatokkal a mascarponés alaphoz forgatjuk. Fontos, hogy ne keverjük túl.
Az epret félbe vágjuk és kirakjuk vele a tortaforma szélét. A habot kekszalapra simítjuk, és visszatesszük a hűtőbe, hogy a krém megdermedjen.
Pár szem málnát, epret és áfonyát botmixerrel pürésítünk. Hozzáadjuk a tortazseléhez, és a csomagoláson található útmutató szerint elkészítjük a zselét, majd ráöntjük a tort tetejére.
A tortát végül 1 éjszakát hűtjük. Később a tortakarimát óvatosan eltávolítjuk, és friss gyümölcsökkel díszítjük, majd felszeleteljük a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.