A tésztához a tojássárgákat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a kakaóport, a sütőport és a lisztet. Végül a fehérjékből vert kemény habot is hozzáadjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
A krémhez a margarint habosra keverjük a vaníliás cukorral és a 10 dkg porcukorral, majd a túrót is hozzádolgozzuk, és rákenjük a kihűlt tésztára.
A pudingport a maradék cukorral és a narancsos üdítővel elkeverjük, majd felfőzzük. Kevergetve kihűtjük. Amikor langyosra hűlt, rácsorgatjuk a túró tetejére, majd hűlni hagyjuk 1-2 óráig.
Megjegyzés
Könnyű elkészíteni és finom is. Nálunk minden családi alkalommal ez a sláger.
A receptet és a fotót Noemibaba küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.