
recept
Egyszerű
Fahéjas almafánk
Elkészítés
- Az almát megmossuk, meghámozzuk és lereszeljük. Összekeverjük a tojással, cukorral, citromlével, sütőporral és a lisztkeverékkel.
- Az olajat egy lábasban, vagy magasabb falú serpenyőben felmelegítjük. A forró olajba egy olajos evőkanállal beleszaggatjuk a fánkokat. Aranybarnára sütjük és fahéjas porcukorral tálaljuk!
TÚRÓ ÉS CSÖRÖGE: AZ 5 LEGJOBB FÁNK ÉLESZTŐ NÉLKÜL >>>
VILLÁMGYORS TÚRÓFÁNK, AMIT GYEREKJÁTÉK ELKÉSZÍTENI - MOSOGATÁSSAL EGYÜTT 30 PERC! >>>
Megjegyzés
Aki szeret gyorsan finomat alkotni, annak szívből ajánlom, ezt az őszi hangulatú finomságot!
Ajánljuk még

Recept
Egyszerű
Olasz karneváli sütemény cukormentesen (Castagnole fritte)
30 perc
|
16 adag
|
Megfizethető

















