Elkészítés: A vajból és a lisztből világos rántást készítünk. Felengedjük a tejjel, simára keverjük, sózzuk, borsozzuk, a tűzről lehúzva beleütjük a tojást, és jól eldolgozzuk.
A kihűlt besamelt a hússal kétszer ledaráljuk. A masszából vizes kézzel kis rudakat formálunk. A rudakat először lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva bundázzuk. A bundázott rudakat forró olajban megsütjük.
1 narancs levét kifacsarjuk, 3 dl majonézzel jól kikeverjük, majd a ropogós rudak és rizsköret mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.