A krémhez felverünk 2 dl hideg habtejszínt a vaníliás cukorral. A mascarponét alaposan kidolgozzuk 5 dkg porcukorral, a narancs lereszelt héjával és kifacsart levével. Ezután összekeverjük a tejszínhabbal.
Egy tortatálra felhelyezünk egy megsütött palacsintát, és megkenjük az eperlekvárral. Rárakunk egy másik palacsintát, arra pedig rákenünk adag mascarponehabot. A rétegezést így folytatjuk tovább, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
A torta tetejére habot verünk a másik 2 dl habtejszínből a maradék porcukorral. A habot a torta tetejére kenjük, majd megszórjuk friss, összevágott eperrel, végül mentával vagy citromfűvel díszítjük, és el is készült az epres-mascarponés palacsintatorta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.