Az epres cupcake elkészítéséhez a margarint mikróban megolvasztjuk, majd a száraz, illetve a nedves anyagokat összekeverjük egy-egy keverőtálban, majd a két tál tartalmát összedolgozzuk.
Muffinkapszlikkal kibéleljük a muffintepsi mélyedéseit, és belekanalazzuk a masszát. Előmelegített, 170 fokos sütőben, kb. 15-20 perc alatt megsütjük.(Tűpróba szükséges.)
A krémhez az epret a vízzel pépesre turmixoljuk, majd hozzáadjuk a pudingport, és sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd a margarinnal kihabosítjuk.
Csillagcsöves zsákba töltjük a krémet, és ízlés szerint díszítjük a cupcake-eket.
Megjegyzés
Eper helyett bármilyen más bogyós gyümölccsel finom! Kitűnő desszert akár egy grill party után is. Gluténmentes!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.