A piskóta elkészítéséhez az egész tojásokat egy habverő segítségével elkeverjük a cukorral, öt perc alatt maximális fokozaton. Amikor már teljesen kivilágosodott, fakanállal beleforgatjuk a lisztet.
A masszát egy közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 10-15 percig sütjük 180 fokos sütőben. Rácsra borítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és teljesen kihűtjük.
Az epret megtisztítjuk és összeturmixoljuk. A tejszínt a porcukorral és egy csomag vaníliás cukorral kemény habbá verjük.
A zselatinlapokat beáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és kevés forró vízben feloldjuk. Jól eldolgozzuk az epres masszával, végül beleforgatjuk a tejszínhabot.
A kihűlt piskótát visszatesszük a tepsibe, ráöntjük az epres habot, és hideg helyen kidermesztjük.
A bodzaszörpöt felforraljuk, aztán kihűtjük. A bodzás krémhez összekeverjük a bodzaszörpöt a citrom reszelt héjával, a joghurttal és a vaníliás cukorral. A tejszínt a porcukorral habbá verjük. A zselatint beáztatjuk, kinyomkodjuk, forró vízben feloldjuk, hozzá keverjük a bodzás joghurtot, végül beledolgozzuk a tejszínhabot is. Rásimítjuk a már megszilárdult rózsaszín hab tetejére, és ezt is kidermesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.