A tojásfehérjéket elektromos habverővel habbá verjük, majd kanalanként adagolva a porcukrot, tovább verjük, míg szép fényes habot kapunk. Ekkor hozzáadjuk a keményítőt is.
Egy sütőlemezt sütőpapírral kibélelünk és két kb 30 cm átmérőjű kört rajzolunk rá, a papírt megfordítjuk, és a masszát a 2 körbe kenjük. Előmelegített 150 fokos sütőben 60 percig sütjük, majd az ajtót résnyire nyitva hagyva, hagyjuk kihűlni.
A csokit vízgőz felett megolvasztjuk, a habalapból habot verünk. A felolvadt, de nem forró csokit a habba csurgatjuk, összekeverjük. Az egyik habcsók lapot tortatálra tesszük, és rákenjük a csokis krém felét, gyümölcsökkel kirakjuk, majd a másik hablapot rátesszük, megkenjük a krémmel, gyümölcsökkel kirakjuk, végül csokit reszelünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.