Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, 2 cipóra osztjuk. Az egyiket a kikent, kilisztezett peremes gáztepsibe nyújtjuk, megkenjük lekvárral.
A töltelékhez a margarint és a cukrokat kikeverjük, hozzáadjuk a tojást, majd folyamatosan felváltva a tejet, a sütőporral elkevert lisztet, a citrom levét és a reszelt héját, valamint a mákot is a masszához adjuk. Ezután az egészet a lekvárral megkent tésztára öntjük.
A másik tésztacipót kiyújtjuk, a mákos réteget befedjük vele, tojásfehérjével megkenjük. Közepesen forró sütőben sütjük kb. 40-45 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.