Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, a hűtőben 1 órát pihentetjük. Ezután 3 milliméter vastag kerek lappá nyújtjuk, és tortaformába tesszük, előmelegített sütőben félig megsütjük.
A megmosott szilvát félbevágjuk, kimagozzuk, a tészta tetejére rakjuk, és kb. 20 percig sütjük.
A darált diót összekeverjük a tejjel, a vajjal, a cukorral és a liszttel, ezután gőz fölött forraljuk. Ha kemény lenne, még egy kis tejjel hígítjuk. Amikor sűrűsödni kezd, a torta tetejére öntjük, elsimítjuk
rajta. Még kb. 7 percig sütjük - ahogy pirulni kezd a bevonat, már kész is. (A diókrémbe liszt helyett édes morzsát is tehetünk.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.