
recept
Egyszerű
Diós kosárka (glutén- és tejmentes)
Hozzávalók
Elkészítés
- A tészta hozzávalóit egy tálba rakjuk és jól összegyúrjuk, majd 25 db golyót formázzunk belőle. A kosárka formákat kikenjük olajjal és a golyókat bele nyomkodjuk óvatosan. Mindegyikbe egy kanál eperdzsemet rakunk.
- A két tojás fehérjét kemèny habbá felverjük, belerakjuk a cukrot, a darált diót és egy kis reszelt citromhéjat! Kb tejföl állagú krémet kapunk. Ebből a krémből mindegyik kosárkákba teszünk egy kanállal. A tetejét megszórjuk darált dióval és 180 fokon 20 perc alatt megsütjük.
13 KOSÁRKA, AMIT A NAGYINÁL ETTÉL >>>
A NAGYMAMA SÜTEMÉNYEI: 13 FINOMSÁG, AMIT MINDIG A NAGYINÁL ESZÜNK >>>
Megjegyzés
Azoknak ajánlom, akik szeretik sz őszt megidéző diós finomságokat!























