A cukkinis tócsni elkészítéséhez az alaposan megmosott cukkinit meghámozzuk (ha zsenge, felhasználhatjuk a héjával együtt is), majd lereszeljük.
Hozzáadjuk a tojást, a sót, a borsot, az összezúzott fokhagymát, a megmosott, finomra vágott petrezselyemzöldet és annyi lisztet, amennyit felvesz. A masszát alaposan összekeverjük.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd evőkanálnyi mennyiséget adagolunk a masszából. Kicsit megnyomkodjuk a tócsni tetejét, és ropogósra sütjük oldalanként kb. 2-3 perc alatt. Az elkészült cukkinis tócsnit fokhagymás tejföllel tálaljuk.
Megjegyzés
Tejfölt teszünk a tetejére, aki kívánja, reszelt sajtot is szórhat rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.